Også to FCN-spillere på U/19 landsholdet

Kategorier

Foto: Getty Images

Mikkel Damsgaard og Jacob Steen Christensen er på det danske U/19 landshold til miniturnering i Sverige fra i starten af september.

Efter de næste to runder i Superligaen er der kamppause for at gøre plads til landskampe, og FCN skal have mange spillere fra Superligatruppen afsted i national tjeneste. Udover de fire, der mandag fik valg til U/21 landsholdet, skal 18-årige Mikkel Damsgaard og 17-årige Jacob Steen Christensen med Danmarks U/19 landshold.

U/19 landsholdet samles 3. september for at  rejse til Sverige og deltage i en miniturnering, hvor Norge er modstander i den første kamp fredag 7. sept. mens der mandag 10. sept. er kamp mod enten Sverige eller Østrig, der mødes samtidig med den danske kamp mod Norge.

Udover Mikkel Damsgaard, Jacob Steen Christensen, og de fire U/21 landsholdsspillere, Victor Nelsson, Mads Mini Pedersen, Andreas Olsen og Magnus Kofod Andersen, kommer der muligvis også bud efter spillere af andre nationaliteter i FCN-truppen.