Nordsjællandsk søskendepar klar for kvindesenior

Kategorier

Søskendeparret Amanda My Sandell Madsen og Olivia Sandell Madsen er klar til at tørne ud for kvindesenior i den kommende sæson, hvor holdet spillet i 1. division.

Amanda My Sandell Madsen er 23 år og forsvarspiller, lillesøster Olivia Sandell Madsen er 20 år og på banen centralmidtbane. De kommer fra Ålsgårde her i Nordsjælland og ser frem til at blive en del af FC Nordsjællands pige/kvinde satsning.

”Vi ser frem til at være en del professionelt set-up, i en klub der prioriterer kvindefodbolden højt – jeg tror virkelig meget på projektet og glæder mig til at blive en del af det”, fortæller Olivia.

De er begge skiftet til FC Nordsjælland fra B93, for at blive en del af et ambitiøst projekt, i en klub der har troen og lysten til at udvikle kvindefodbolden. De bringer endnu mere erfaring ind på holdet, blandt andet har Amanda i flere sæsoner spiller 3F-liga for BSF.

Amanda’s forventninger til sæsonen er klare; ”Mine forventninger er helt klart at vi ryger i kval-rækken her i efteråret og at vi derfra også rykker op, så vi næste sommer spiller 3F-liga og hele det projekt glæder jeg mig helt vidlt til at være en del af”.

Kvindesenior spiller deres første hjemmekamp i 1. division næste lørdag 11. august kl. 15.30 her på Right to Dream Park – der er fri entre til alle kvindernes hjemmekampe i den kommende sæson. Du kan finde begivenheden her.