Nicklas Strunck: Vi lærer af alle kampene

Kategorier

Nicklas Strunck håber på, at FCN genfinder sit hurtige spil i Odense.

Boesenfoto.dk

– Det var ikke godt mod Horsens, men det har vi forhåbentlig også lært af. Vi tager til Odense for at slå hurtigt tilbage og har så meget lyst til at vinde, siger Nicklas Strunck.

Nicklas Strunck er kun lige fyldt 19 år, men i denne sæson har han allerede spillet med i 11 af FC Nordsjællands 13 kampe. Han har været med i alle seks internationale kampe og føler, at det har givet meget:

– Det har været meget spændende at være med i så vidt forskellige kampe, og jeg synes, jeg har udviklet mig både som fodboldspiller og menneske ved at opleve så forskellige forhold. Man lærer også, hvor hurtigt en kamp kan vende. Efter 1-0 i Belfast gik vi ret trygge ind til hjemmekampen, men så får Cliftonville et hurtigt mål, og pludselig mærker man presset.

– Det har været fedt med den europæiske erfaring, og man mærker, hvor vigtigt det er at være skarp i begge ender af banen. Jeg er glad for, at jeg har fået så meget spilletid. Jeg går efter at få flest mulige kampminutter og at gøre mit bedste hver gang, siger Nicklas Strunck.

Han fik kun de sidste ti minutter på banen mod Horsens i søndags, men ærgrer sig ligesom resten af truppen over, at FCN slet ikke ramte niveau i den kamp:

– Vi havde ikke tempo nok i vort spil og lod os frustrere. Vi manglede både flow i spillet og skarphed. Det var ikke godt mod Horsens, men det har vi forhåbentlig også lært af. Vi er unge, og vi lærer af alle kampene. Nu tager vi i hvert fald til Odense på søndag for at slå hurtigt tilbage. Vi har så meget lyst til at vinde den kamp.

– OB er et godt hold og kommer med en frisk sejr, så vi har respekt. Men vi kommer med fokus på vores eget spil. Vi skal have energien tilbage på hele holdet og prøve at dominere kampen. Det er en svær udebane, men nu har vi prøvet lidt af hvert på udebane i Europa, så vi er ikke nervøse.

– De har nok stor opbakning på tilskuerpladserne, men det skal vi prøve at vende til vores fordel, hvis vi får gang i spillet og genpresset til at sidde, som det skal, lyder det fra Nicklas Strunck, der i alt står noteret for 16 kampe og to mål for FC Nordsjælland. Han har i den nye sæson scoret i 3-0 sejren over Vendsyssel og scorede sit første mål i 3-1 sejren over Silkeborg i foråret.