Nelsson: Vi kom med ny gejst og mod i 2. halvleg

Kategorier

Nicolai Larsen glæder sig til mandagens kamp i Brøndby, hvor han ofte har præsteret gode redninger.

Foto: Getty Images

FC Nordsjællands spillere forsøgte ikke at bortforklare nederlaget i Brøndby, men de ærgrede sig over, at de ikke kunne finde skarpheden i en klart bedre 2. halvleg.

Victor Nelsson vurderede indsatsen således:

– Vi spillede alt for passivt i 1. halvleg, men Brøndby spillede også godt, så det er helt fortjent, at de vinder. Det virkede som om, vi ikke var klar fra start, men jeg synes, vi spiller meget bedre i 2. halvleg, hvor vi kom ud med ny gejst og mod.

– Jeg havde den store chance for at udligne lige efter pausen, men det lykkedes desværre ikke. Det kunne måske have ændret en del. Men de forsvarede sig godt, og vi skabte for få målchancer. Jeg ved ikke hvorfor, for jeg føler ikke, at det er på grund af det tætte kampprogram. Vi var opsatte på at give den gas, men det må vi så gøre mod Partizan på torsdag, siger Victor Nelsson.

Mikkel Damsgaard spillede igen fuld tid og siger:

– Vi vinder næsten ingen 2. bolde i 1. halvleg og kunne ikke få spillet til at rulle, som vi gerne vil. Vi er meget skuffede over os selv lige nu, for vi spiller ikke op til vort niveau. Det var bedre i 2. halvleg uden at det blev rigtig godt, for vi skabte for få chancer, selv om vi havde bolden meget mere.