Mathias R: Jeg skulle have scoret et mål mere

Kategorier

Mathias Rasmussen jubler efter sin scoring til 1-2 mod Partizan.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland kom med så stærk en slutspurt, at det var tæt på uafgjort og giver håb før den svære returkamp.

De sidste tyve minutter viste FCN det spil, holdet kan, når det når sit topniveau, og den indskiftede målscorer Mathias Rasmussen ærgrer sig over, at det kun resulterede i reduceringen til 1-2:

– Vi kom med en masse energi til sidst i kampen, og det er ærgerligt, at vi ikke også får udlignet. Jeg er glad for min scoring til 1-2, men jeg burde også have scoret et mål mere. Jeg var så tæt på, da jeg trak ind i banen og fik plads til det skud, som jeg har trænet så tit. Det skulle have ramt målet men gik desværre lige bagerste stolpe.

– Jeg kom på banen på et tidspunkt, hvor vi bare skulle fremad og forsøge at tage vores chance. Og vi skabte da chancer nok til en udligning. Men de var mere effektive end os i dag. Forhåbentlig kan det bliver omvendt dernede. Vi skal score to gange i Beograd for at have en chance for at komme videre, og jeg tror på det, siger Mathias Rasmussen.

– Magnus Kofod Andersen var helt enig:

– Det var ikke noget godt resultat for os, men vi giver aldrig op. Nu har vi en kamp mod AaB i Superligaen på søndag, og det er den, vi skal fokusere på i de næste dage. Men efter den ser vi frem til at tage til Serbien og gå efter chancen. De var kyniske og afstraffede os i dag, men vi havde vores chancer til sidst og skulle have prikket flere ind.

– Vi var der ikke rigtig i 1. halvleg, hvor vi lavede for mange tekniske fejl. Derfor fik vi ikke åbnet nogle rum at spille i. Det blev noget bedre i 2. halvleg, men det var desværre ikke nok i aften, selv om vi presser dem hårdt i de sidste tyve minutter, siger Magnus Kofod Andersen.