Kvinderne sejre i sæsonåbner

Kategorier

Kvindesenior tog her til eftermiddag hul på sæsonen i kvindernes 1. division. De skal det kommende halve år kæmpe om oprykning til kvalifikationsrækken og herefter om videre oprykning til 3F-ligaen.

Kampen bød på flere store chancer til hjemmeholdet, som i store perioder dominerede kampen og viste et godt tempofyldt spil. Debutanten Julie Nowak, skulle blot bruge 10 minutter på at hamre bolden i kassen med et flot spark og derved bringe FC Nordsjælland / Farum BK på 1-0.

Efter 58 minutters spil bragte amerikanske Nicole Robertson hjemmeholdet på 2-0, efter hun blev spillet fuldstændig fri i det lille felt og på flotteste vis steg til vejrs og headede bolden i mål til slutresultatet 2-0.

Der var i dag mødt hele 224 tilskuere op til kampen på et solbeskinnet Right to Dream Park.

U18-pigerne vandt desuden 4-1 i deres første kamp i U18 DM-rækken over Thy Thisted og det for første gang iført FC Nordsjællandtrøjen. Pigerne spiller næste kamp på næste lørdag 18. august kl. 13.00 hjemme på Right to Dream Park. Her tager pigerne imod Team OdenseQ.

Næste hjemmekamp for kvindesenior i 1. division er lørdag 25. august kl.15.30 her tager FC Nordsjælland / Farum BK imod FC Damsø – der er som altid fri entre til kvindernes hjemmekampe. Husk også, at du kan komme med på udebanetur til Næsby 8. september – den tur kan se mere om her.