Kampen mod Damsø blev afbrudt

Kategorier

Kvindesenior tog hjemme imod FC Damsø lørdag eftermiddag. Kampen blev afbrudt efter 64. minutters spil, da kraftigt tordenvejr drog hen over Right to Dream Park. De spillede minutter endte 3-1 i Farum BK/FCN’s favor.

Farum BK/FCN sad på store dele af kampen og viste særdeles flot spil med mange store målchancer. Alligevel var det efter 22 minutters spil FC Damsø’s nr. 22 Cecilie Frandsen der bragte gæsterne på 0-1 efter et frispark udenfor feltet.

Derefter stod der Farum BK/FCN og i særdeleshed Nicole Robertsen på det meste af kampen, ét minut efter Damsø’s mål fandt Nicole Robertson netmaskerne og bragte balance i regnskabet.

Herefter var der flere store målchancer til både Julie Nowak, Esther Rønn og Nicole selv før amerikaneren igen fandt netmaskerne efter Ásla Johannesen havde taget et langt løb med bolden op ad banen og på fineste vis serverede den for fødderne af Nicole Robertson foran målet – 2-1 til hjemmeholdet. Efter 62 minutters spil fandt Nicole endnu en gang netmaskerne direkte på frispark, hattrick af amerikaneren, Farum BK/FCN’s nr.10!

Efter 64 minutters spil blev kampen af dommeren afbrudt grundet kraftige lynnedslag og tordenvejr. Efter cirka 20 minutters pause i spillertunnellen meddelte dommeren, at det ikke ville være forsvarligt at genoptage kampen og den blev dermed fløjtet af med 25 minutter igen. Hvad der videre skal ske vides endnu ikke, men info herom følger så snart vi ved mere.

Næste hjemmekamp er mandag 10. september kl. 19.45, hvor Farum BK/ FCN tager imod BSF.  Der er som altid fri entré og masser af underholdning til kvindernes hjemmekampe.

Husk også, at du har mulighed for at følge holdet på udebane 8. september når de drager til Næsby. Turen koster 100kr og inkluderer bus tur/retur, billet til kampen samt en overraskelse på turen. Billetter findes i shoppen på FCN.dk eller via linket her.