Johansson lejes ud til HB Køge

Kategorier

Jakob Johansson er udlejet fra FCN til HB Køge i denne sæson, og han har allerede scoret otte mål for HB Køge.

Boesenfoto.dk

Topholdet i 1.division HB Køge får glæde af Jakob Johansson som skifter på en leje aftale der løber frem til sommeren 2019.

Sportschef Carsten V. Jensen siger om aftalen:

’Konkurrencen er hård på vores offensive pladser, og Jakob står ikke forrest i køen. Derfor har vi ledt efter en mulighed for ham, således at han kan få sit ønske om mere spilletid opfyldt. Vi ved at han kommer til et godt miljø i HB Køge, som udover at have en dygtig træner også er en ambitiøs klub, hvor Jakob kan lære meget,’ siger CV.

Den 20-årige angriber får dermed sin tidligere træner Morten Karlsen som træner. Karlsen trænede Jakob Johansson, da de begge var på U/19-holdet i FC Nordsjælland.

’Jeg håber på at få en masse kampe og hjælpe holdet med mål. Jeg har brug for at komme tættere på en startopstilling, og det tror jeg på kan lade sig gøre i HB Køge. Jeg kender Morten Karlsen godt, og han ved samtidig også hvor jeg kan bidrage på banen. Jeg glæder mig til at komme igang, fortæller Johansson.

Jakob Johansson var i foråret udlejet til Randers FC.