Det lykkedes aldrig at rokke dobbeltdækkerbussen

Kategorier

FCN-spillerne blev ikke levnet meget plads, når de nærmede sig Horsens-målet. Her er Kudus kommet i klemme.

Boesenfoto.dk

FCN spillede idéforladt og uden den nødvendige energi til at nedbryde et stærkt fightende Horsenshold, der vandt 1-0 i en elendig fodboldkamp.

Der skal masser af power, energi og fantasi til at flytte den dobbeltdækkerbus, Horsens parkerede foran sit mål i Right to Dream Park. FCN havde på dagen ingen af de nødvendige redskaber til så meget som at rokke bussen ud af stedet. Dagens kamp blev lige nøjagtig spillet på de præmisser, der passede de østjyske gæster, og på den baggrund kunne Horsens tage hjem med en 1-0 sejr efter en kamp som næppe går over i historien for den mest underholdende fodboldkamp.

Men bundlinjen kunne Horsens naturligvis glæde sig vildt over, for det var tre kærkomne point, de tog med sig hjem. Og FCN-spillerne har kun sig selv at takke for, at det gik så galt. FCN kan kun slå Horsens på højt tempo, fantasi og aggressivt spil, og intet af det, fandt de unge tigre frem i den kamp. FCN savnede i den grad udstråling og vilje.

Efter en stribe hårde internationale kampe havde FCN endelig haft en hel uge til at lade op til kampen mod Horsens, men det var som om, de i stedet var røget helt ud af gear. Og man vinder ingen Superligakampe i frigear, så nu gælder det om at bruge den næste uge til igen at komme op i omdrejninger, så det bliver et FCN-hold med et helt anderledes viljestærkt udtryk, der gæster OB på søndag.

Dagens kamp startede i tomgang, hvor Horsens stod lavt som forventet, og FCN trillede bolden rundt uden bid og dybde i angrebene. Det blev kun til enkelte ufarlige langskud og en masse pasningsspil foran gæsternes forsvar. Og så skete katastrofen syv minutter før pausen, da Horsens var i et af sine få kontraangreb. Kortegaard fik spillet perfekt ind til tårnhøje Mikkel Qvist, der headede i nettet til 1-0 fra spids vinkel.

FCN kom lidt bedre ud til 2. halvleg, men fik stadig ikke skabt åbne målchancer af spilovertaget. Et hårdt skud af Andreas Olsen og et skud lige forbi af Mohammed Kudus var det nærmeste, FCN kom en udligning, og langsomt ebbede kampen ud med utallige afbrydelser og en evig tidsudtrækning.

Alligevel var det ved at lykkes FCN at redde uafgjort til allersidst, da en tværbold i feltet blev rettet af og kom til at ligge lige for fødderne af fremstormende Mads Mini Pedersen, men Minis skud sad lige på keeperen, og så kunne Horsens ånde lettet op og lidt senere fejre én af klubbens meget sjældne sejre i Right to Dream Park.