Damsgaard: Det er vildt ærgerligt

Kategorier

Andreas Olsen scorer her til 1-0 og giver FCN en drømmestart i Beograd.

Foto: Getty Images

FCN-lejren måtte slikke sårene efter endnu et unødvendigt nederlag til FK Partizan, og alle følte, at der havde været muligheder til meget mere.

Mikkel Damsgaard udtrykte sin skuffelse således:

– Vi ærgrer os helt vildt lige nu. Alle føler, at vi sagtens kunne være med og havde holdet til at få det resultat, vi gik efter. Selv da vi var bagud 1-3 ved pausen havde vi stadig en følelse af, at det kunne lade sig gøre.

– Men vi var for ufokuserede på nogle tidspunkter, og de scorer tre mål mod os på standardsituationer over de to kampe. Det er simpelthen ikke godt nok. Vi taber på manglende skarphed i begge felter.

– Partizan er ikke bedre end os, men de er mere kyniske. Jeg ved godt, at vi kan lære en masse af de her kampe, men lige nu er det skuffelsen, der fylder mest. Vi ville så gerne være gået videre til to kampe mod Besiktas, og jeg føler, vi havde en god chance, som vi forspildte, lød det fra 18-årige Mikkel Damsgaard, der igen spillede fuld tid og var oplægger til Andreas Olsens scoring til 1-0.

FCN-spillerne må trøste sig med, at de fik vist et stort potentiale i de seks europæiske kampe, det blev til i denne omgang, og de viste, at holdmoralen er i orden, for de gav aldrig op og kæmpede for deres chance lige til det sidste.