Kvinderne spiller på lørdag i Right to Dream Park

Kategorier

På lørdag 25. august kl. 15.30 er det tid til sæsonens anden hjemmekamp i kvindernes 1. division. FCN/Farum BK tager imod FC Damsø.

Der er mulighed for at prøve aktiviteterne i den nye Arbejdernes Landsbank Fanzonen, få autografer og billeder af spillerne og møde Timba. Der er masser underholdning i Right to Dream Park denne lørdag eftermiddag og husk, der er fri entré til alle kvindernes kampe i denne sæson!

Cheftræner Thøger Østberg, om forventningerne til lørdagens kamp:

– Damsø havde et svært forår, og det var først i deres sidste kamp, at de undgik nedrykning. Derfor ligger favoritværdigheden i lørdagens kamp hos os. Efter 4 point i de 2 første kampe vil 3 point i lørdagens kamp, sende FCN/Farum BK helt op i toppen af tabellen.
– Men FC Damsø har i sommerpausen fået et par forstærkninger, så det bliver nok en kamp, hvor det gode spil fra de første to kampen igen skal findes frem.

Du kan følge kampen LIVE på FC Nordsjællands Facebookside og følge begivenheden her.

Husk også at du har mulighed for at følge kvinderne på udebane, når turen 8. september går til Næsby. Denne tur kan du læse mere om her og du kan tilmelde dig turen i shoppen på fcn.dk her.