Både U/19 og U/17 smed point i de sidste sekunder

Kategorier

Emeka Nnamani (t.v.) scorede to mål og Isac Atanga assisterede ved to i U/19 sejren over FCM.

Foto: FCN

FCN U/19 førte 4-1 ved pausen mod Brøndby, der fik udlignet til 4-4 i tillægstiden, og U/17 førte 3-1 men måtte nøjes med 3-3 mod Brøndby.

U/19 Liga: FCN-Brøndby 4-4 (4-1)
Mål: 20. min. 0-1 Andreas Andersen. 24. min. 1-1 Tochi Chukwuani. 27. min. 2-1 Emeka Nnamani. 31. min. 3-1 Asaac Atanga. 34. min. 4-1 Asaac Atanga. 64. min. 4-2 Peter Bjur. 88. min. 4-3 Magnus Warming. 93. min. 4-4 Anton Hendriksen.

FC Nordsjællands sæsonpremiere hjemme i Right to Dream Park mod Brøndby lignede længe en sikker sejr, men slutminutterne udviklede sig helt skævt, og så fik Brøndby stik mod spil og chancer udlignet til 4-4 i kampens døende sekunder. Derfor var det en flok mega skuffede FCN-spillere, der forlod banen med et helt unødvendigt pointtab.

FCN startede kampen meget fokuseret og med godt spil, så det var en slem dukkert, da Brøndby i stedet kom foran 1-0 i det 20. minut på et kanonskud helt oppe i målhjørnet. heldigvis slog det ikke tigrene ud. de svarede prompte igen, så det virkelig gjorde ondt på modstanderne med fire flotte mål på godt ti minutter.

Tochi udlignede fire minutter efter Brøndbys scoring, og kort efter knaldede Emeka bolden i kassen til 2-1. Herefter afsluttede Asaac Atanga et mønsterangreb til 3-1 og satte lidt efter sidste fod på et indlæg til 4-1. På det tidspunkt lignede det en afklapsning til Brøndby.

2. halvleg startede også med FCN som toneangivende, men flere store chancer blev brændt. Indskiftede Joachim Rothmann havde et par nærgående forsøg, og Frederik Juul Christensen ramte overliggeren, da han blev spillet fri. Brøndby begyndte at bide fra sig, men Rasmus From i målet leverede et par gode redninger, indtil han igen var chanceløs, da et langskud pev ind helt ude ved stolpen til 2-4 midt i halvlegen.

Det lignede også længe facit af kampen, men mod slutningen satsede Brøndby alt, og da gæsterne efter en heldig kontra fik reduceret til 3-4 gik der lidt panik i FCN-forsvaret, så gæsterne i 3. minuts tillægstid også fik en helt ufortjent udligning til 4-4 på hovedstød.

Næste opgave for U/19 er lørdag mod FCM på Ikast stadion kl. 13.00.

U/17 Liga: FCN-Brøndby 3-3 (1-0)
Mål: 28. min. 1-0 Christian Kjelder Rasmussen. 44. min. 2-0 Christian Kjelder Rasmussen (straffe). 48. min. 2-1 Mathias Kvistgaarden. 50. min. 3-1 Aandreas Bredahl. 68. min. 3-2 Christian Friedrich. 90. min 3-3 Oliver Rytter (straffe).

FCN U/17 gentog på det nærmeste “kunststykket” fra U/19 kampen, hvor en oplagt sejr i sidste øjeblik blev forvandt til et uafgjort resultat, da Brøndby udlignede til 3-3 på straffespark til allersidst i kampen.

FCN U/17 havde godt greb om kampen i hele 1. halvleg og kom fortjent foran ved Christian Kjelder Rasmussen efter en halv times spil. Han øgede også til 2-0 kort efter pausen, og selv om Brøndby fik reduceret, svarede FCN hurtigt igen til 3-1 ved Andreas Bredahl.

Derfor lignede det også til godt ti minutter før tid en premieresejr til FCN U/17, men så gik det akkurat som i U/19 kampen umiddelbart forinden. En Brøndby-reducering skabte spænding og gav gæsterne tro på point, som de sikrede med en udligning på straffespark til i kampens sidste sekunder.

FCN U/17 spiller ligesom U/19 næste kamp på lørdag mod FCM på Ikast stadion. Her er kampstart kl. 15.15.