Andreas Olsen: Altid dejligt at score mål

Kategorier

Andreas Olsen scorede til 1-0 efter kun otte minutters spil mod Vejle.

Boesenfoto.dk

– Det har været et hårdt program, og jeg føler mig helt smadret lige nu, men vi vandt, og det er det eneste, der betyder noget, lyder det fra målscorer  til 1-0 Andreas Olsen.

Der blev sunget sejrssang i FC Nordsjællands omklædningsrum med brug af de absolut sidste kræfter, men også med en forløsende glæde over, at det lykkedes at komme tilbage på vindersporet i en svær kamp.

Andreas Olsen banede vejen med sin træffer i det 8. minut, hans 7. mål i sæsonen og 3. i Superligaen:

– Det er altid dejligt at score mål. Det bliver jeg aldrig træt af, men ellers er jeg bare så træt lige nu. Jeg føler mig helt smadret og kan virkelig mærke de mange kampe. Jeg synes, vi spillede ok til tider, men vi kom til at løbe for meget efter bolden.

– Vejle skal også have ros for at komme og spille fodbold med os. Det var så vigtigt, at vi havde en føring, så det var dem, der skulle jagte noget til sidst. Jeg tror ikke, vi havde fundet kræfter til det, hvis det havde været omvendt.

– Vi var så pivskuffede efter kampen i torsdags i Beograd, og det er et stort cadeau til hele holdet at slå tilbage på den her måde. Det var en rigtig vigtig sejr for os på et svært tidspunkt, lyder det fra Andreas Olsen.

Målmand Nicolai Larsen fik endnu et clean sheet, det femte i 12 kampe, og var glad for, at alle markspillere fandt de nødvendige ressourcer frem:

– Det var et træt hold, der gav 100% for sejren. Det er bedre, at vi hænger lidt nu her i omklædningsrummet, når bare vi gav det hele i kampen. De sidste ti minutter føltes lange, og det var en forløsning, da Jonathan lukkede til 2-0.

– Det blev en svær kamp for os, og den bar præg af det program, vi har været igennem. Men dejligt, at vi fik afvist så mange hjørnespark. Det er noget, vi har snakket rigtig meget om siden kampen i Beograd, og nu føler jeg, at vi er der igen, som vi skal være til at møde Horsens, der spiller på dødbolde hele tiden, siger Nicolai Larsen.

18-årige Mikkel Damsgaard havde også det brede smil på, men ellers var slidtagen synlig:

– Vi har spillet så mange tætte og hårde kampe på meget kort tid, og det kan virkelig mærkes nu. I dag kommer vi også til at arbejde hårdt defensivt, men heldigvis får vi det resultatet, vi arbejdede så hårdt for, lyder det fra Damsgaard.