Vær klar til kamp mod Esbjerg på søndag

Kategorier

FC Nordsjælland har sæsonpremiere i Superligaen hjemme mod Esbjerg på søndag kl. 12.00, og Right to Dream Park skal igen være en fæstning for tigrene.

Det er kun halvanden måned siden en fyldt Right to Dream Park kunne hylde FC Nordsjællands spillere for at sikre bronzemedaljer for næsen af FCK, og nu skal frugterne af den gode sæson høstes på europæisk plan og mindst lige så vigtigt følges op med en god start på den nye sæson i Superligaen.

Så selv om det er ferietid i Danmark, så kom i Right to Dream Park på søndag kl. 12.00, hvor oprykkerne fra Esbjerg kommer på besøg til premiere i Superligaen. FCN spiller allerede torsdag aften kl. 20.45 den første kamp i Europa League kvalifikationen i Belfast mod Cliftonville, og spillerne har forberedt sig optimalt, så den europæiske deltagelse ikke skal gå ud over indsatsen i Superligaen. De kommer hjem fra Nordirland fredag og sætter straks fokus på en stærk sæsonstart mod Esbjerg.

Du kan købe billet til søndagens kamp mod Esbjerg HER

Det vil være en perfekt optakt til VM-finalen søndag aften.

Du kan også lige nå at udnytte det meget fordelagtige “Early Bird” tilbud på sæsonkort. Det tilbud gælder frem til i morgen middag, så det gælder om at være hurtig nu. Læs om det og se priserne HER

Med et sæsonkort har man også adgang til alle kvalifikationskampene i Europa League, og dem kommer der forhåbentlig mange af i den kommende tid. Den første er således allerede torsdag 19. juli, hvor der er returkamp mod Cliftonville i Right to Dream Park.