Tele2 Arena har plads til 30.000 tilskuere

Kategorier

Det er en imponerende multiarena, som FCN skal spille i.

Da Friends Arena er optaget af en koncert med Justin Timberlake, har AIK Fotboll måttet flytte kampen mod FCN til det næsten ligeså imponerende stadion Tele2 Arena.

Normalt har AIK Fotboll det nye svenske nationalstadion Freinds Arena som hjemmebane, men da Europa League kampe ikke kan planlægges lang tid i forvejen, sker det, at Friend Arena er optaget til andre arrangementer end fodbold, når AIK skal spille hjemme i Europa. Og sådan er det lige akkurat gået denne gang med AIK’s hjemmekamp mod FCN på torsdag kl. 19.00. Justin Timberlake har overtaget nationalscenen til en koncert i aften, og den kan ikke ryddes hurtigt nok, så AIK må flytte kampen mod FCN til Tele2 Arena.

Men det er også et imponerende stadion med plads til 30.000 tilskuere, så selv om AIK har stor fanopbakning, vil der ikke blive problemer med kapaciteten. Tele2 Arena er normalt hjemmebane for Djurgården og Hammerby, men også i tidligere sæsoner har AIK måttet låne Tele2 Arena til kampe i Europa League kvalifikationen. Stadion er placeret i Johanneshov bydelen i det sydlige Stockholm.

Tele2 Arena blev indviet i 2013 efter ombygning af den tidligere Stockholmarena til en topmoderne Multiarena med alle faciliteter og mulighed for at køre tag henover til koncerter.

Spilunderlaget er kunstgræs, og selv om det ikke er identisk med underlaget i Right to Dream Park, vil det være meget lig det, FCN-spillerne er vant til. De flyver til Stockholm i morgen tidlig og  får lejlighed til at træne på banen i morgen aften.