Stærkt team af trænere på plads i FCN Akademi

Kategorier

Kasper Kurland har i flere år været U/17 træner og overtager nu U/19 Ligatruppen.

Kasper Kurland bliver ny cheftræner for FCN U/19 mens Johannes Hoff Thorup bliver ny U/17 cheftræner. Se hele listen over trænerne i FCN Akademi her.

FCN Akademi har med flot arbejde produceret stribevis af talenter til Superligatruppen, og mange af dem er allerede nået videre ud i Europa. Udvikling i ungdomsafdelingen har altid haft høj prioritet for FC Nordsjælland i samarbejde med Farum Boldklub, og det vil fortsætte med endnu større kraft og en meget kompetent stab af trænere på alle årgange.

T+ træner Alexander Riget har netop kunnet udsende en samlet trænerliste til alle forældre og spillere i U/15 og nedefter, hvor det går løs igen med træning fra den 23. juli, så holdene kan forberede sig til deltagelse i Brøndby Cup 1.-5. august. Der arbejdes stadig med at finpudse listen, og der vil komme flere til, bl. a. en ny til at træne U/15 sammen med klubmanden Lars Roel.

For FCN U/19 og U/17, der spiller med i Ligaerne, er der allerede træningsstart til den nye sæson på mandag, og også her er der rokeret lidt rundt og skiftet ud:

Sidste sæsons U/19 cheftræner, Morten Karlsen, er rykket til HB Køge for at blive cheftræner for 1. divisionsholdet der. I hans sted rykker den hidtidige U/17 cheftræner Kasper Kurland nu op som chef for U/19 Ligatruppen, hvor han får Didi Dramani som assistent og transitionstræner.

Johannes Hoff Thorup rykker så fra U/14 og op som ny cheftræner for U/17 Ligatruppen med Emil Sjølin Andersen som assistent. Emil er ny i FCN og er kommet til fra Frederiksberg Boldklub, hvor han var U17 cheftræner. Bajram Fetai vil det kommende år være tilknyttet administrationen i et uddannelsesforløb og desuden fungere som individuel træner med ekstra stort fokus på angriberne samt agere trænersupport på de forskellige hold, når der er behov for det.

Den kommende U14 træner Thor Herdal er ligesom mange af sine kollegaer også kommet på fuldtid. Han vil udover trænerjobbet kunne drage nytte af sin netop afsluttede IT uddannelse, idet han vil supporte den sportslige sektor med forskellige IT projekter. På træningsbanen er han også i den kommende sæson godt suppleret af Benjamin Ajslev, der ligesom Thor har god erfaring fra vores samarbejdsklub Allerød FK.

På U/13 får spanske Marc Cebrian selskab af Daniel Sehested, der kommer til fra vores samarbejdsklub Ølstykke FC, hvor han har gjort et flot stykke arbejde med deres U12 hold ligesom han har hjulpet til i FCNs Specifiktræning.

Andreas Sørensen fortsætter sit gode arbejde på U12 og får i den kommende sæson glæde af Martin Becks mangeårige trænererfaring, idet han rykker fra U14 til U12.

På U/11 er rollerne uændret med Rene Klok og Jonathan Reitzel ved roret.

Se her den samlede trænerliste:

U/19: Kasper Kurland og Didi Dramani

U/17: Johannes Hoff Thorup og Emil Sjølin Andersen

U/15: Lars Roel + én mere

U/14: Thor Herdal og Benjamin Ajslev

U/13: Marc Cebrian og Daniel Sehested

U/12: Andreas Sørensen og Martin Beck

U/11: Rene Klok og Jonathan Reitzel

Desuden er følgende tilknyttet på tværs af afdelingerne i FCN Akademi:

Målmandstrænere: Simon Toftegaard Hansen, Dan Lindqvist og Jonas Collin

Fysisk træner: Anders P. Lund

Angrebstrænere: Bajram Fetai og Søren Krogh

Character Coaches: Will Orben og James C. Nortey

Uddannelses ansvarlig: Will Orben

T+ træner: Alexander Riget

Sportschef for Akademiet: Jan Laursen

Technial Director: Flemming Pedersen

Sportslig ansvarlig Elite/Talenthold Farum BK: Helmer Nielsen

Uden for banen har FCN ansat Will Orben, og hans ansvarsområder er uddannelse og character development. Det har længe været en høj prioritet at styrke disse områder. Will har erfaring som spiller og har bl.a spillet flere år i Danmark. Derudover har Will undervist i både Spanien og USA. Will vil have fokus på samarbejdet med Stavnsholt skolen og Bagsværd Kostskole. Derudover vil der blive taget yderligere initiativer på characterdelen, Lego education og videreudvikling af samarbejdet med spillernes forældre.