Sidste skanse hos kvinderne forstærkes

Kategorier

FarumBK/FCN er rykket op i kvindernes 1. division og får nu forstærkning.

Farum Boldklub/FCN er rykket op i 1. division med kvindeholdet og får nu forstærkning med tilgang af to målmænd.

Det er to meget ambitiøse og spændende keepere, der nu er klar til at kæmpe med om pladsen som sidste skanse for Farum BK/FCN i kvindefodboldens næstbedste række.

21-årige Anna Kaas kommer fra Fortuna Hjørring, hvor hun i den seneste sæson har været reservemålmand i 3F Ligaen. Anne Kaas har haft hele sin fodboldopvækst i Nordsjælland og spillede pigefodbold i Lynge Uggeløse, der er samarbejdsklub med FC Nordsjælland. Derfor har hun også oplevet at være i Right to Dream Park og spille forkampe og følge Superligaspillerne ind til kamp.

Det var en stor oplevelse for Anna Kaas, der senere fortsatte karriere i FB, HGI, Østerbro og Brøndby, hvor hun også var reservemålmand, da klubben vandt “The Double” i 2015, inden hun skiftede til Fortuna Hjørring. Med skiftet tilbage til Farum BK/FCN er ringen ligesom sluttet igen for Lynge-pigen.

Der bliver hård kamp om målmandsposten i næste sæson, for også den kun 19-årige Mira Pastoft har meldt sig under FCN-flaget. Mira Pastoft kommer fra Greve Fodbold, men har også tidligere spillet i både BSF og Ejby IF. Hun er netop blevet student fra Falkonergårdens gymnasium og glæder sig vildt til den nye udfordring i FC Nordsjællands kvindeprojekt.

Mira Pastoft er en målmandstype, der dirigerer meget og hele tiden er i kontakt med sit forsvar, så defensiven hænger godt sammen. Med de to nye målmænd i truppen ser det ekstra spændende ud, når Farum BK/FCN står klar til debut i 1. division efter sommerferien.

Velkommen til Anna Kaas.
Velkommen til Mira Pastoft.