Rygaard: Vi skulle have lukket kampen i 1. halvleg

Kategorier

Mikkel Damsgaard forsøger sig med et skud mod Esbjerg med træfsikkerheden var ikke i top.

Boesenfoto.dk

FCN-spillerne ærgrede sig over de mange misbrugte muligheder før pausen og for langsomt spil i 2. halvleg.

Det var ikke det vundne point men de to tabte, FCN-spillerne havde fokus på efter 1-1 kampen mod Esbjerg i en kamp, som alle følte, FCN burde have vundet. Mikkel Rygaard blev valgt som Man of the Match af Fog i Farum og vurderede kampen således:

– Vi starter rigtig godt med masser af energi og får også et hurtigt mål. Vi sidder stort set på hele 1. halvleg og skulle have lukket kampen på alle de chancer, vi skabte.

– Men det fik vi ikke gjort, og jeg ved ikke, hvorfor vi dykker noget i 2. halvleg. Måske en kombination af varmen og at det er en premiere. Vi prøvede i hvert fald for svære ting og skulle have spillet mere simpelt. Spillet blev også for langsomt.

– Vi ville så gerne have haft alle tre point, men vi er da på tavlen, selv om det er lidt skuffende lige nu. Vi må bare kigge fremad, og der er jo kamp igen allerede på torsdag, siger Mikkel Rygaard.

Godsway Donyoh ærgrede sig over, at det ikke blev til flere scoringer:

– Det er vores egen skyld, for vi spiller ikke hurtigt nok i 2. halvleg. Vi kan ikke give varmen eller andre skylden, for det var vores egen mangel på energi, der kostede.

– Vi gjorde det meste rigtigt i 1. halvleg, men fik ikke scoret nok på chancerne, og 2. halvleg kan vi ikke være tilfredse med. Vi skal vise meget mere i de næste kampe for at vinde, lød det fra FC Nordsjællands målscorer.