Reaktioner fra Hjulmand og Mathias Jensen

Kategorier

Foto: fcn.dk

Cheftræner Kasper Hjulmand og anfører Mathias Jensen havde følgende at sige efter sejren på 3-1 over Ajax.

Mathias Jensen:

’Det var en okay kamp. Vi ville gerne presse højt, men det var svært i 1.halvleg. De var små og hurtige og gjorde det faktisk meget godt uden de dog kom frem til nogle chancer. Vi havde mange chancer, som vi dog ikke fik udnyttet. 2.halvleg fik vi scoret på chancerne, og burde vel ikke have lukket ind til sidst.’

’Jeg synes, vi er klar til den næste periode, den bliver spændende og vi glæder os. Vi har ikke så mange skader og truppen ser skarp ud. De unge som har været med på i opstarten har igen gjort det godt. Det er ikke bare en selvfølgelig at de gør det, men det er flot af akademiet at de bliver ved med at sende dygtige spillere op. Nu bliver det sjovt at se om de også står distancen når vi skal ud og spille om point, men det ser sådan ud,’ fortæller anfører Jensen.

Kasper Hjulmand:

’En god kamp igen, det var selvfølgelig ikke fordi at Ajax havde deres bedste spillere med, men de næstbedste. Derfor er det også en kamp, som vi skal vinde langt større end vi gør, vi splitter dem ad i 1.halvleg på omstillingerne. Faktisk utroligt vi ikke scorer der, så den del kan i hvert fald gøres bedres og så målet til sidst var der ingen grund til.’

’Spillerne leverede en god arbejdsindsats og vi vandt fortjent. De arbejdet godt nu i hele opstarten. Vi kan nu sætte os i flyet med en god fornemmelse af at vi har forberedt os godt og at vi er klar til de kampe, som ligger foran os,’ sagde Hjulmand efter kampen.