Nyt indløb i Right to Dream Park

Kategorier

Boesenfoto.dk

Superligaen starter i denne weekend, og klubberne har sammen vedtaget, at det klassiske fælles indløb, hvor begge holdene kommer på banen samtidigt, afskaffes.

I stedet vil udeholdet nu komme på banen først, efterfulgt af hjemmeholdets spillere og så dommerne til sidst. I FC Nordsjælland kommer det gæstende hold til at gå på banen til lyden af det stykke musik, som de selv foretrækker at benytte på deres eget stadion. 

-Vi har valgt at gøre det sådan i Right to Dream Park, fordi det flugter med den måde, vi generelt godt kan lide at gøre tingene på i FCN. Vi går op i good hosting og fairplay på og uden for banen, og vi vil gerne have, at vores gæster, både spillere og fans, tager hjem med en god oplevelse – uanset om de har vundet eller tabt under besøget hos os, siger direktør Søren Kristensen.

-Vores værdier er klare i alt, hvad vi foretager os, og vi bruger mange resurser og timer på at gøre det til en endnu bedre oplevelse for alle, når man besøger Right to Dream Park. Det nye separate indløb inden Superligakampene skal ikke være nogen undtagelse for det hos os.

Første gang, du har mulighed for at opleve det nye indløb i Right to Dream Park, er nu på søndag, hvor den nye sæson sparkes i gang kl. 12.00, når FC Nordsjælland tager imod oprykkerne fra Esbjerg FB. Du kan sikre dig en billet til kampen HER