Nigel Bertrams ny målmand i Superliga-truppen

Kategorier

foto fcn.dk

Den 25-årige keeper er købt i NAC Breda, hvor han har vogtet målet i Æresdivisionen i sidste sæson. Bertrams har fået sin fodboldopdragelse hos PSV før turen gik videre til Willem II, NAC Breda og nu altså FC Nordsjælland. 

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om tilgangen af Nigel Bertrams:

– Efter salget af Alex Runarsson har vi skullet sørge for, at konkurrencen på målmandsposten er intakt. Med tilgangen af Nigel sikrer vi os, at vi står stærkt til den kommende sæson med både unge og lovende målmænd på vej, men også to dygtige og modne målmænd i Nigel og Nicolai.

– Nigel har i den forgangne sæson vist et højt niveau hos NAC Breda i den bedste række. Han er uddannet i den hollandske skole, er dygtig til at læse spillet og god med fødderne. Vi glæder os til at bringe Nigel ind i truppen og se ham forsætte sin udvikling, fortæller Carsten V. Jensen.

Den hollandske målmand er stødt til Superliga-truppen, som er på træningslejr i netop Holland, og Bertrams glæder sig til at komme i gang på træningsbanen.

– Jeg er glad og stolt over at kunne skifte til FC Nordsjælland. Jeg har søgt en ny måde at kunne udvikle mig på efter at have været i Holland hele mit liv, og med dette skifte vil jeg også få prøvet mig af som menneske i et andet land og på egne ben.

– Jeg har snakket med flere tidligere danske holdkammerater om FC Nordsjælland, og de har alle talt utrolig positivt omkring klubben og dens arbejde med at udvikle spillere, og især omkring det enormt stærke akademi, som klubben har. Jeg glæder mig til at blive en del af truppen og vise mig frem, fortæller Nigel Bertrams.

Det er endnu ikke fastlagt hvilket trøjenummer som Nigel Bertrams vil bære.

Facts om Nigel Bertrams:

Født: 08.01.1993
Nationalitet: Holland
Højde: 1,89m
Tidl. klubber: PSV, Willem II, NAC Breda
U-landskampe: 7