Magnus Kofod: Resultatet er det vigtigste

Kategorier

Magnus Kofod Andersen var en glad matchvinder, da han efter sejren over AIK var rundt langs fansene.

Foto: Rie Neuchs

– Det var en fantastisk følelse endelig at få scoret, og at vi vandt 1-0, men arbejdet skal også gøres færdigt i Stockholm, siger FC Nordsjællands matchvinder Magnus Kofod Andersen.

19-årige Magnus Kofod Andersen spillede sig allerede i sidste sæson ind som fast mand på FC Nordsjællands midtbane, men i denne sæson måtte han på grund af en skade vente til i dag med sin første kamp. Til gengæld blev den så helt speciel, for Magnus scorede i sin 34. kamp sit første mål for FCN og blev matchvinder i 1-0 sejren over AIK:

– Det er en fantastisk følelse. Vinklen blev lidt spids, og bolden hoppede, men jeg så lige, at keeperen var langt fremme, og heldigvis ramte jeg den rigtigt, da jeg forsøgte at dreje bolden over ham i modsatte side.

– Jeg har ventet på det mål længe og været tæt på flere gange. Endelig lykkedes det, men det vigtigste er, at vi vandt. Resultatet er det, der betyder noget, og nu har vi et godt udgangspunkt til returen.

– Det var især vigtigt, at vi holdt nullet, så de ikke kom herfra med et udebanemål. Jeg synes også, vi spiller en OK kamp og skaber en del chancer i 1. halvleg. Og så stod Nico jo en utrolig god kamp i målet og reddede os et par gange i 2. halvleg.

– Det var en super god holdpræstation, og der var al den energi i holdet, som der skal være i sådan en kamp. Men intet er afgjort endnu. Arbejdet skal gøres færdigt på torsdag. Udekampen er finalen, men forinden skal vi koncentrere os om kampen mod Vendsyssel på søndag, lyder det fra Magnus Kofod Andersen.

Målmand Nicolai Larsen var dagens mand med sin redning af straffesparket kort efter pausen, men han satte også fokus på holdpræstationen:

– Det var en super holdindsats, der gav sejren. Alle mand løb en masse meter, og vi kæmpede alle som et hold. Det skal vi gøre igen i returkampen, og der er også ting vi kan forbedre. Vi kom i 2. halvleg til at løbe for meget efter bolden, og det er vigtigt, at vi holder lidt bedre fast i den, så vi ikke kommer så meget under pres, siger Nicolai Larsen.