Mads Mini: Vi viste stort hjerte

Kategorier

Mads Valentin Pedersen var med igen fra start efter lang tids skadespause.

– Stor ros til de unge på midten, der tager godt fat i kampen, lyder det fra Mads Mini Pedersen, der mod AGF gik på banen som anfører for første gang nogensinde.

Det var lidt overraskende for de fleste at se Mads Mini Pedersen gå først ind i Ceres Park med anførerbindet på armen. I de første kampe efter den vante anfører Mathias Jensens skade har det været Victor Nelsson, der har taget det ansvar. Mads Mini forklarer:

– Kasper Hjulmand har valgt at lave en anførergruppe, så vi er lidt flere til at fordele den rolle mellem os. Det kan således komme til at skifte lidt fra kamp til kamp mellem flere spillere i anførergruppen.

– Men det var da lidt mærkeligt at gå forrest med bindet om armen. Normalt går jeg jo altid helt nede bagved. Og jeg fik heller ikke den bedste start som anfører, for jeg tabte lodtrækningen, kommer det med et stort grin fra Mads Mini.

Mere ærgerligt end den tabte lodtrækning var dog den skade, der ti minutter før pausen tvang ham til at lade sig udskifte:

– Jeg ville blokere for en lang fremlægning, men desværre ramte bolden mig helt ude på tåen, og det gav et lille vrid i knæet. Der var ingen grund til at tage chancer ved at spille videre, og nu må vi se i morgen, hvor slemt det er.

– Jeg synes, vi leverer en rigtig fin 1. halvleg, hvor vi både skabte en del chancer selv og ikke gav meget væk. Stor ros til vores unge midtbanespillere, der tager godt fat i kampen.

– Vores presspil sad ikke helt så godt i 2. halvleg, og efter en time blev vi lidt trætte og begyndte at lave fejl. Men alle viste stort hjerte hele vejen igennem, og det var flot og fortjent, at vi kæmpede det ene point hjem.

– De måtte virkelig kæmpe hårdt til sidst drengene, og det var ikke så sjovt kun at kunne følge det fra sidelinjen. Det er værre end selv at spille med, men de klarede den, og som kampen udviklede sig, må vi være tilfredse. Vi er stadig ubesejret, og nu retter vi fokus mod torsdagens kamp mod AIK. Der skal vi sikre et godt udgangspunkt til returen i Stockholm, siger Mads Mini Pedersen.