Kvindesenior tilbage på træningsbanen

Kategorier

Kvindesenior er tilbage fra sommerferie og nu starter optakten frem imod sæsonstart 11. august. Forventningerne er klare, næste sæson skal spilles i Danmarks bedste kvinderække – 3F-ligaen. Der har været stor spillertilgang over sommerferien, både fra ind- og udland så holdet står godt rustet til sæsonen – og de er klar.

”Forventningerne er at vi bliver blandt de to første, så vi kan rykke op i kvalifikationsligaen til foråret og spille 3F-liga fra sommeren 2019. Min forventning er tilmed, at vi får integreret de nye både danske- og internationale spillere så hurtigt som muligt, i både de værdier og den spillemåde, der er her i FC Nordsjælland” Christian Taylor, Head of Women’s Football.

Sæsonen starter hjemme lørdag 11. august kl. 15.30 mod Herlufholm. Alle kvindernes hjemmekampe spilles på Right to Dream Park og der er gratis entre hver gang!