Kvindesenior forstærker sig yderligere

Kategorier

Cecilie Buchberg og Camila Christensen glæder sig til at komme i aktion for FCN/Farum Boldklub kvindesenior i den kommende sæson og kæmpe for oprykning til 3F-ligaen. 

De to midtbanespillere Cecilie Buchberg, 22 år og Camila Christensen, 28 år er begge klar i de stribede trøjer i den kommende sæson og målet er klart – de vil spille 3F-liga for FC Nordsjælland i sæsonen 2019/2020.

De er begge rykket til klubben for at prøve noget nyt og ser det som en stor mulighed at være en del af det store og ambitiøse projekt i FC Nordsjælland. ”Det tænder en pige-spiller, at spille for en klub, der så tydeligt viser, at de vil kvinde-fodbolden”, siger Camilia Christensen.

De forventer, i et professionelt setup- og miljø, at være med til at løfte klubben- og holdet op i den sjove ende af tabellen, så holdet fra næste sæson er at finde i Danmark stærkeste kvinderække – 3F-ligaen.