Kvindeholdet får tilgang af to spillere fra Greve

Kategorier

Sissel Bøje Kielnhofer (t.v.) og Malou Andersen skifter begge Greve ud med Farum BK/FCN i den nye sæson.

Både Malou Andersen og Sissel Bøje Kielnhofer har meldt sig under fanerne i den ambitiøse kvindeafdeling hos Farum BK/FCN, der nu skal spille i 1. division.

Efter at oprykning til 1. division, næstbedste række i kvindefodbold, får FC Nordsjællands nystartede projekt ekstra tilgang udefra i jagten på det ambitiøse mål om hurtigt at nå den allerøverste  hylde, 3F Ligaen. Først på ugen kunne Farum BK/FCN melde om tilgang af to nye målvogtere, og nu følger to unge markspillere fra Greve trop som forstærkning i kvindeafdelingen.

Det er den 23-årige Malou Andersen, der er en meget stærk midterforsvarer og har spillet for Greve i tre et halvt år. Malou Andersen har tidligere også repræsenteret Tåstrup og Egedal. Hun får følgeskab af den kun 16-årige venstre kantspiller Sissel Bøje Kielnhofer, der har spillet fem år i Greve og før det spillede pigefodbold i Hvidovre og Brøndby.

Begge spillere ser en spændende udfordring i det projekt, Farum BK/FCN har sat i gang med højprioritering af et stærkt kvindehold samt udvikling af unge spillere med stort fokus på U/18 og U/16 holdene.