Hjulmand: Vi er slet ikke i mål endnu

Kategorier

– Men vi har et godt udgangspunkt til returkampen, og de næste dage fokuserer vi kun på søndagens kamp mod Esbjerg, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

Der var selvfølgelig glæde i FC Nordsjællands omklædningsrum efter 1-0 sejren i Belfast, men stemningen var langtfra euforisk, for resultatet var godt, men spillet skal gerne blive bedre. Cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Jeg synes egentlig, vi starter kampen lidt skidt og er ved at falde i gryden, hvor de får lov at intimidere os med energi. Men efterhånden får vi os arbejdet ind i kampen og får bedre kontrol. Der var masser af plads bag deres forsvar, men desværre løb vi alt for meget offside og fik for lidt ud af det.

– Men så fik vi målet og leverede vel, hvad man kan kalde en professionel indsats væk fra vante omgivelser. Det var en meget svær bane at spille på for os, og det er da fantastisk at komme herfra med en sejr og holde clean sheet.

– Det giver os et rigtigt godt udgangspunkt til returkampen, men vi er slet ikke i mål endnu. Arbejdet skal gøres færdigt hjemme på torsdag, og jeg tror, de får det noget sværere på vores underlag. Det var en god kamp for vores unge spillere, der fik noget international erfaring.

– Det har vi lov til at glæde os over i dette øjeblik, men ikke ret længe, for vi har en vigtig kamp igen allerede på søndag, og nu retter vi straks fuld fokus på kampen mod Esbjerg, siger Kasper Hjulmand, der skal have gjort sine tropper klar til Superligapremiere søndag kl. 12 i Right to Dream Park. Køb billet til den kamp HER