Hjulmand: Vi er nødt til at rokere en del

Kategorier

– Det afgørende er, at de spillere, vi peger på, er klar til opgaven. Vi stoler på dem, vi sender på banen, lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner før søndagens kamp mod AGF i Aarhus.

FC Nordsjælland er midt i et tæt sammenpresset kampprogram med Europa League kamp hver torsdag og Superligakamp hver søndag, og sådan vil det fortsætte mindst 14 dage endnu.

For FCN er kampen mod AGF på søndag kl. 16.00 i Aarhus således den fjerde kamp på ti dage, og det tætte program påvirker i høj grad holdsætningen. Med otte kampe på kun godt tre uger, er der brug for mange spillere, konstaterer FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

– Vi er nødt til at rokere en del, og det gjorde vi allerede mod Cliftonville i torsdags. Det afgørende er, at de spillere, vi peger på, er klar til opgaven. Vi stoler på dem, vi sender på banen. Og alle skal hele tiden være klar til at gøre, hvad de kan for at levere, når der er brug for dem.

– Vi skal nok være klar til kampen i Aarhus, og vi glæder os. Vi har et tæt program og vil gerne vinde det hele. Nu har vi set truppen lidt an efter kampen mod Cliftonville, og så laver vi lidt justeringer og har en plan klar til mødet med AGF.

– AGF kom godt fra start i Midtjylland og ser ud til at have fundet noget, der virker. Det er et godt trænet hold, og der er kommet struktur og sammenhæng i spillet, og de spiller med stor intensitet. At dømme efter spillet mod FCM står AGF stærkt, så vi ved godt, at det bliver en svær opgave, lyder det fra Kasper Hjulmand.