Hjulmand: Bliver et rivegilde til at starte med

Kategorier

I aften går det løs på Solitude når tigerne skal op imod Cliftonville FC kl.20.45, dansk tid.

Truppen trænede i går på stadion for at se forholdene an, og selvom rammerne er noget mere ydmyge end hvad holdet er vant til i Farum så er der bestemt charme over anlægget melder cheftræner Kasper Hjulmand.

‘Det stinker af fodbold, det er suverænt at være et sted hvor du kan mærke betydningen af fodbold. Jeg elsker de har gamle traditionelle steder og det her kan vi godt glæde os til. Vi havde en fin træning i går, og holdet er klar.

‘Vi skal huske at det er over to kampe, og intet er afgjort efter det første opgør. Vi skal danne os et godt udgangspunkt til at kunne gøre det færdigt derhjemme. Vi skal selvfølgelig spille vores spil, men vi skal have en god følelse med kampen. Vi kommer ikke til at flyve hovedløst frem, vi skal spille efter forholdene og modstanderen. Vi skal være forberedt på at det, som de kan gøre er at intimidere os med energi og fysisk. Vi har nogle klare ting som vi er bedre til end dem, og de har helt sikkert masser af fysisk som de vil forsøge at masse os med. Vi forventer et rivegilde til at starte med, og der går nok lang tid før kampen vil sætte sig og det er vi indstillet på,’ fortæller Kasper Hjulmand inden aftenens kamp mod Cliftonville FC.

Kampen vil blive livestreamet på vores Facebook-side HER.