Forlængelser på plads for Frese og Strunck

Kategorier

Foto: fcn.dk

Nicklas Strunck og Martin Frese har begge to underskrevet nye kontrakter, som er gældende indtil sommeren 2021, og stiller sig op i rækken bag Mikkel Damsgaard og Jonathan Amon som tidligere på sommeren også underskrev forlængelser af deres kontrakter.

Begge spillere er uddannet på akademiet i FCN og har været en del af klubben siden de var U/15-spillere. Martin Frese kom til fra BK Frem, mens Nicklas Strunck kom til fra samarbejdsklubben Frederikssund (FFB).

20-årige Martin Frese fik sin debut tilbage i foråret 2017, men løb ind i en længerevarende skade, som gør at han først nu er ved at være tilbage i fulde omdrejninger. For Nicklas Strunck, som stadig er 18 år, blev det til debut tilbage i februar 2018, og Strunck er nu noteret for 9 kampe indtil videre.

Sportschef Carsten V. Jensen glæder sig over at endnu to spillere er sikret ud i fremtiden, og at truppen tæller hele 21 spillere fra eget akademi som er aktuelle for Superliga-holdet.

’Det er meget glædeligt, at spillerne har troen på vores idéer og kommitter sig til projektet ud i fremtiden. Vi har her at gøre med to dygtige spillere, som er villige til at arbejde hårdt for at få spilletid på Superliga-holdet. De er begge to vel-integreret i vores måde at spille på og værdsætter klubbens værdier.’

’Frese fik en hård start på Superliga-livet med en lang skade, men han har virkelig fået lagt nogle muskler på og brugt perioden positivt. Vi glæder os til at få ham helt op i omdrejninger så han bliver et våben for trænerne i kampene. ’

’For Strunck’s vedkommende handler det om at forsætte den mission han er på lige nu. Han er bundsolid, har en stor arbejdsradius, som er vigtigt for de positioner, han dækker på banen. Vi kan bare kigge tilbage på seneste kamp ude mod AGF, hvor han leverede utroligt stærkt. Derudover skal han forsætte på at udvikle sine lederegenskaber, og hvem ved, om ikke en dag han står og trækker lod midt på banen for FCN.’

Nicklas Strunck har dækket både positionen som central midtbane, men også som højre wingback har han spillet på Superliga-holdet.

’Først fremmest er jeg meget stolt over at skrive en ny kontrakt, og at jeg har taget skridtet fra ungdomsårene på akademiet og op til at være med omkring Superliga-holdet. Det var egentlig et meget nemt valg at skrive en ny kontrakt, da det er her i FCN, at jeg føler, jeg vil få mine bedste muligheder for at udvikle mig i fremtiden.  Trænerne og alle omkring klubben er så professionelle, så jeg ser frem til at arbejde endnu hårdere og udvikle mig endnu mere i FCN og give tilbage til de folk som har hjulpet mig til, hvor jeg er nu,’ fortæller Strunck.

Venstrebenede Martin Frese, som dækker både positionen som wingback eller kantspiller ser frem til at komme ind i en mere normal rytme omkring Superliga-holdet og vænne sig til den yderligere trænings-belastning.

’Jeg er virkelig glad og stolt over at have forlænget med klubben. De ser en fremtid i mig, også selvom jeg har været igennem en længere skade, og det giver mig selvtillid. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at betale tilbage for alle de folk, der har hjulpet mig igennem min skades-periode og nu glæder jeg mig til at se, hvad den nye sæson byder på. Jeg er klar til at gribe mine chancer, men er samtidig også tålmodig for at arbejde med de ting, jeg mangler for at kunne gøre mig helt gældende hver weekend på Superliga-holdet, siger Martin Frese.