Forlængelse med Amon til 2022

Kategorier

Sportschef for Akademiet, Jan Laursen, og Jonathan Amon glæder sig begge til fire år mere.

Lynhurtige 19-årige amerikanske Jonathan Amon har sat sin signatur på en ny aftale, som løber de næste 4 år.

Sportschef for Akademiet, Jan Laursen glæder sig over forlængelsen:

– Forlængelsen er rigtig godt nyt, og vi er glade for, at han har taget skridtet fra U/19 holdet til Superligaholdet på overbevisende vis. Han er enormt vellidt i hele klubben, og vi glæder os over, at han med forlængelsen viser tålmodighed og tillid til alle i klubben. Tillidserklæringen vil helt sikkert give ekstra motivation til vores mange dygtige trænere på både akademiet og i Superligastaben til at hjælpe Jonathan med at forløse sit kæmpe potentiale, fortæller Jan Laursen.

Carsten V. Jensen har set Jonathan Amon drible sig ind i Superliga-truppen, hvor han fra dag ét har gjort livet svært for de forsvarsspillere, som han har stået overfor. Det skaber derfor også begejstring hos Sportschefen for Superligaholdet, at forlængelsen er kommet i hus.

– Jonathan har nogle ganske unikke kvaliteter med sin utrolige speed og skarpe driblinger. Den type spillere kan være med til at skabe og åbne kampe op, når man har brug for de overraskende ting, samtidig med at hans fart er dræbende for modstanderne. Han har stadig meget at lære i det taktiske, men vi ved, at han under kyndig vejledning fra vores dygtige trænerteam vil lære den del også. Nu står fremtiden på at gøre Jonathan helt klar til fuldtids professionel fodbold, som kræver endnu mere træning for at kunne stå distancen over en hel sæson, siger CV.

Selv er den 19-årige knægt fra South Carolina henrykt over at forlænge sin aftale og dermed sikre sig yderligere i sin udvikling.

– Jeg er super glad for den her forlængelse. Trænerne og alle omkring klubben er så dygtige, og er så gode til udvikle mig, så at jeg nu har forlænget til sommeren 2022 er perfekt.

– Det er ikke kun som fodboldspiller, men også som person, at jeg har udviklet mig meget her gennem især Character Development-programmet, og det er også et rigtig vigtigt aspekt for mig og min udvikling, kommer det fra Amon, som er med Superliga-holdet på træningslejr i Holland frem til den 8. juli.