FCN har en meget svær vej i Europa League

Kategorier

Andreas Olsen scorede i begge kampene mod Cliftonville.

Foto: Morten Hermansen

Hvis det lykkes FCN at slå AIK ud, vil modstanderen i 3. kvalifikationsrunde blive vinderen af Partizan Beograd mod Trakai fra Litauen.

Selv om Europa Leagues 2. kvalifikationsrunde først starter på torsdag, hvor FC Nordsjælland hjemme tager imod det svenske tophold AIK, blev der allerede i dag i Nyon trukket lod til 3. kvalifikationsrunde.

Hvis det lykkes FC Nordsjælland at stå som samlet vinder efter de to kampe mod AIK Fotboll fra Stockholm, vil der tårne sig endnu en voldsom udfordring op. Vinderen af den dansk/svenske dyst skal nemlig op mod vinderen af kampene mellem Partizan Beograd og Trakai fra Litauen.

Kampene i 3. runde spilles umiddelbart efter kampene i 2. runde, altså torsdagene 9. og 16. august. Derfor er lodtrækningen allerede foretaget nu, så de klubber, der går videre fra 2. runde, straks kan begynde at forberede sig til næste opgave.

Men her og nu gælder det for FCN kun om at holde fokus på det første opgør mod AIK her i Right to Dream Park på torsdag kl. 19.45, og inden returkampen i Stockholm torsdag 2. august skal FCN også spille en vigtig Superligakamp hjemme mod topholdet Vendsyssel på søndag kl. 12.00.

Køb billet til begge kampe HER