Engelsk forstærkning til kvindesenior

Kategorier

FC Nordsjælland arbejder målrettet for at skabe et hold, som kan være konkurrence-dygtig i 1.division og dermed kunne rykke op. Det betyder også forstærkninger til 1.kvinde senior, mens der samtidig også arbejdes på at sikre at fødekæden nedefra er i top fra akademiet præcis som til Superliga-holdet.

29-årige Natalie Haigh fra Cheltenham i England træder ind på FCN/Farum Boldklub 1. divisionhold. Natalie har tidligere spillet to sæsoner for Leeds United i Premier League, hvor hun var oppe mod de bedste engelske spillere, siden har hun spillet tre sæsoner for Yeovil Town, hvor hun i enkelt sæson var anfører for holdet.

Natalie er faldet for FC Nordsjællands vision og filosofi omkring kvinde-fodbolden og det setup, som klubben tilbyder kvindespillere, derudover ser hun det som en stor mulighed at spille fodbold i Danmark.

Husk, at første hjemmekamp i 1. division er lørdag 11. august kl.15.30 mod Herlufsholm her i Right to Dream Park, der er fri entre til kvindernes kampe i hele denne sæson. Tilmeld dig arrangementet HER på Facebook.