Bar takeover før kampen mod AIK

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Før torsdagens kamp mod AIK Fotboll er der i samarbejde med vores gode partner Royal Unibrew lavet en aftale om en takeover af Victorious Sportsbar på Frederiksberggade i København centrum for FC Nordsjælland fans.

Der vil være busser til at fragte jer fra København og til Farum og tilbage igen efter kampen. Busserne forlader baren kl.18.45, og kører jer til stadion og kører igen 20 minutter efter kampen er slut mod København.

Mad og drikke kan købes på baren, og priserne er følgende: 30 kroner for en halv litter øl, 100 kroner for en burger med fritter. Arrangementet starter kl.16.00 og løber indtil 18.30, hvor der gøres klar til afgang mod Farum.

Hvis du vil reservere en plads på bussen skal du sende en mail til sr@fcn.dk inden torsdag morgen kl.9.00.

Husk at der som altid er Fan Bar at finde ved stadion, som byder på to timers Happy Hour som altid. Der åbnes kl.17.30.