Amerikansk forstærkning til kvindeholdet

Kategorier

Amerikanske Corey Burns er klar til at spille for FCN/Farum BK i de næste tre måneder.

Den 23-årige Corey Burns vil de næste tre måneder spille for FCN/Farum Boldklub i kvindernes 1. division.

FCN/Farum Boldklub sikrede sig lige før sommerferien oprykning til kvindefodboldens næstbedste række, og der er fuld gang i forberedelserne til sæsondebut i 1. division lørdag 11. august hjemme mod Herlufsholm.

Holdet får nu også forstærkning af den 23-årige amerikaner Corey Burns, der de seneste fem år har spillet for University of Iowa. Corey Burns kom til FC Nordsjælland i dag og skal være her de næste tre måneder.

Hun er forsvarsspiller og skal hjælpe FCN/Farum BK på vej mod målet, som er oprykning til 3F Ligaen allerede i den kommende sæson. Det er første gang, Corey Burns er i Europa, og hun glæder sig meget til udfordringen, for hun har fra flere venner hørt en masse godt om både Danmark og det projekt, FCN har gang i med opbygning af en stærk afdeling for kvindefodbold.