AIK’s udebane afsnit er udsolgt

Kategorier

Torsdagens kamp mod AIK Fotboll har skabt stor interesse hos de svenske fans, og mere end 1.500 AIK fans tager turen fra Stockholm til Farum.

Det betyder samtidig at udebane afsnittet er udsolgt, og klubben har meldt ud til svenske AIK fans at de burde ikke rejse skal til Farum uden en billet. Der vil ikke blive solgt flere billetter til stadionen, og AIK-fans har ikke adgang til andre afsnit og vil blive afvist såfremt de forsøger at komme ind til kampen uden billet eller på FCN-afsnit.

BEMÆRK!
Har AIK fans købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribune, er det ikke tilladt at bærer udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdsafsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo. Tilhængere af udeholdet har kun adgang til udeholdets afsnit. Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort. Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.

Forcering af banehegnet er forbudt og kan medføre en afgift.

Rygning i Right to Dream Park er kun tilladt i de markerede ryge-zoner, som ­findes tæt ved indgangene.

English version:

Away stand is sold out

The away stand for Thursdays game against AIK Fotboll is now sold out. More than 1.500 AIK fans will travel from Stockholm to Farum tomorrow, Thursday.

FC Nordsjælland have informed AIK that Swedish fans should not travel to Farum if they do not have a ticket, since there will not be sold any tickets on matchday. AIK fans will not be allowed entrance to any other stands, and can be ejected and tickets will not be refunded, in line with UEFA procedure.

NOTE!
Supporters of the away team can only access the away stand. A breach of the above may lead to expulsion from the stadium. Ticket purchases will not be refunded. Persons who try to enter the stadium and have quarantine from the club, will also be ejected and their tickets will not be refunded. All guests are asked to bring ID with picture that can confirm age. If AIK fans purchase tickets for any other area apart from the away section they will not be refunded, and they will not be allowed into the stadium.