U/19 skabte mange chancer men tabte kampen

Kategorier

Tochi Chukwuani startede på bænken men kom på banen midt i 2. halvleg og scorede.

FC Nordsjælland tabte 1-3 i U/19 Ligaen til Brøndby, der viste noget større effektivitet foran mål.

U/19 Liga: FCN-Brøndby 1-3 (0-1)
Mål: 7. minut 0-1. 55. minut 0-2. 71. minut 1-2 Tochi Chukwuani. 74. minut 1-3.

Det var ikke målchancer, FCN manglede, da U/19 holdet Grundlovsdag havde besøg af Brøndby i Right to Dream Park. Især i 1. halvleg skabte tigrene flere oplagte scoringstilbud, men kynismen i afslutningerne var der ikke, og så kunne Brøndby gå til pause med føringen på 1-0, som var en ren foræring på en opspilsfejl og boldtab lige udenfor eget felt.

FCN havde i løbet af 1. halvleg gode muligheder for udligning, da Emeka Nnamani spillede Oliver Villadsen fri lige foran mål, men han flugtede bolden over kassen. Lucas Bøje headede forbi mål på en bold lige i panden efter hjørnespark fra Jacob Steen Christensen, og da Hektor Højbjerre-Thomsen sendte bolden i kassen på et godt skud efter en halv time, blev målet annulleret for offside på en FCN-spiller, der måske var i målmandens synfelt.

Kort før pausen spænede Oliver Villadsen alene igennem men forsøgte uselvisk at spille Emeka Nnamani, og desværre fik en forsvarer lige akkurat en tå på den tværpasning. Derfor holdt gæsterne føringen til pausen og havde også en stor chance, som Rasmus From i FCN-målet reddede flot med en fodparade.

Ti minutter inde i 2. halvleg blev det 2-0, da der slet ikke var markering på en Brøndby-spiller ved et hjørnespark. FCN forsøgte herefter at lægge et tungere pres på gæsterne, og netop indskiftede Tochi Chukwuani sled sig med sin store fysiske styrke fri i feltet og reducerede til 1-2 i det 71. minut.

Det skulle have været signalet til et stormløb mod Brøndby-målet, men da gæsterne kun tre minutter efter svarede igen med et skarpt kontraangreb til 3-1, sivede troen på point, og varmen tog den sidste rest af intensitet.

FCN U/19 mangler nu kun én Ligakamp i sæsonen, og den spilles hjemme mod AaB på lørdag kl. 13.00, og umiddelbart efter spiller FCN U/17 også mod AaB. Forinden skal FC Nordsjællands U/17 mandskab, der ligger som nr. 3 i rækken, dog allerede i aften spille sæsonens tredjesidste kamp ude mod Brøndby kl. 18.30.