U/14 har været til turnering i Italien og Holland

Kategorier

Farum Boldklub/FCN U/14 har haft to begivenhedsrige og lærerige uger med internationale kampe på højt niveau.

Først var U714 i Abano i Italien, og herefter gik turen til Vogido, Holland. I Italien endte holdet som nummer 9 ud af 24 hold efter at have haft muligheden for at spille sig i semifinalen med en sejr over Torino. Turneringen varede fire dage, og hele gruppen afsted i en lille uge.

Kampene endte således:
Gruppekampe:

FarumBK/FCN-SPAL 2013 2-0
FarumBK/FCN-Sparta Prag 2-0
FarumBK/FCN-Torino 0-2
FarumBK/FCN-Krasnodar 0-2
Kampen om 9. pladsen
FarumBK/FCN-Schalke 04 2-1

U/14 cheftræner Johannes Hoff Thorup siger:

– Turneringen i Italien endte som en rigtig positiv oplevelse efter lidt små bump på vejen. Kulturen og modstanden var hård, og især fysisk er vi pressede i flere af kampene. Vi fik en rigtig god start på turneringen og havde muligheden for at spille os i semifinalen med en sejr over Torino. Den tabte vi desværre, men vi må også erkende, at vi mødte et rigtig stærkt hold. Drengene viste flot moral og spillede en god kamp mod Schalke 04 i turneringens sidste kamp.

– Turneringer som disse er altid med til at modne vores spillere, der møder modstand både kollektivt og individuelt på et noget højere niveau end herhjemme. Derfor skal vi være både spillemæssigt klar men i særdeleshed også mentalt. Det er guld værd de erfaringer vi kan lægge i rygsækken efter turneringer som disse, siger Johannes Hoff Thorup.

I Holland endte Farum BK/FCN U/14 som nummer 5 ud af 12 hold. Holdet har nu deltaget i turneringen fire år i træk, og turneringen har hvert år et godt niveau samt en god struktur. Turneringen blev spillet henover tre dage og vi var afsted i fem dage.

Gruppekampene:
FarumBK/FCN-Bayer Leverkusen 2-1
FarumBK/FCN-NEC 0-1
FarumBK/FCN-Vitesse 0-0
FarumBK/FCN-Twente 1-2
FarumBK/FCN-Malaysia National Team 0-0
Placeringskampe:
FarumBK/FCN-China National Team 1-0
FarumBK/FCN-Brøndby IF 2-0

U/14 cheftræner Johannes Hoff Thorup siger:

– Vi rejste med en lidt træt gruppe af spillere, der ovenpå flere rejser i foråret også har skullet spille mange kampe på hjemlig grund. Vi startede med en rigtig god kamp efter en flot indsats, men kunne ikke helt følge op på det dagen efter. Derfor havnede vi i et play-off spil om 5. pladsen. Ligesom i Italien viste drengene igen flot moral samt til tider rigtig godt spil og sluttede turneringen godt af med 2 sejre.

– Igen har vi erfaringsmæssigt høstet en masse brugbare kampe på internationalt niveau, og vores spillere viser, at de på de bedste dage kan spille op med de bedste hold. Vi har på alle vores udenlandske ture, samt den hjemlige turnering, prioritet at have en del yngre spillere med, og de har gjort sig positivt bemærket. Vores spillestil og kultur er efterhånden så tydelig, at vi kan rykke yngre spillere op, der uden videre glider direkte ind i spillet. Det lover yderst positivt for fremtiden!