Giv os nye ideer til forbedringer for publikum

Kategorier

FCN tabte kun tre af de 18 kampe i Right to Dream Park i sidste sæson. Publikum fik en masse at juble over og til sidst også bronzemedaljer.

Boesenfoto.dk

Deltag i årets tilskuerundersøgelse i Superligaen og hjælp os på den måde til at skabe forbedringer for alle tilskuere i Right to Dream Park.

Superliga-klubberne har igen i år lavet en fælles tilskuerundersøgelse, og du kan stadig nå at give din mening til kende om stadionoplevelsen. Deltag i tilskuerundersøgelsen 2018 og vær med i konkurrencen om lækre præmier.

Tilskuerundersøgelsen bliver foretaget i alle 14 Superligaklubber. Formålet med undersøgelsen er at optimere tilskueroplevelsen – både på og udenfor stadion.

Undersøgelsen hjælper klubberne med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer i den kommende sæson. Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at tilmelde dig ’SuperligaSurvey’ og besvare spørgeskemaet.

Hvis du giver din mening til kende, er du med til at skabe bedre Superliga oplevelser. Udfyld skemaet herunder med navn og mailadresse samt primær klub og tryk på pilen til højre, når det er udfyldt.

Så vil du få tilsendt et link med spørgeskemaet som kan besvares online, når det passer dig. Ved besvarelse af spørgeskemaet, deltager du automatisk i konkurrencen om lækre præmier. Måske bliver du en af de 14 heldige vindere.