Rygaard: Vi glæder os helt vildt

Kategorier

Mikkel Rygaard prøvede at spille Europa League med Lyngby sidste efterår.

Boesenfoto.dk

Mikkel Rygaard og resten af truppen ser frem til at komme ud og spille europæisk fodbold, og glæder sig til mødet med Cliftonville F.C.

Det var nordirske Cliftonville F.C., der blev trukket op af bowlen som FCN’s modstander i 1. kvalifikationsrunde i Europa League, og selvom Mikkel Rygaard ikke kender det store til nordirerne, ændrer det ikke ved den måde, holdet skal forberede sig.

‘Jeg kender ikke ret meget til vores modstander. Vi skal helt klart have fokus på os selv, og på den måde vi gerne vil spille på. Vi skal naturligvis se video af Cliftonville F.C., når vi nærmer os første kamp, men det vigtigste er, at vi holder fokus på, hvordan vi selv er forberedt’, fortæller Mikkel Rygaard.

Mikkel Rygaard har tidligere i karrieren prøvet kræfter på den europæiske scene, og han ved derfor, at det bliver en sjov og udfordrende oplevelse at skulle en tur til Nordirland.

‘Jeg ved, at jeg selv glæder mig rigtig meget, så jeg er sikker på, at de andre, der ikke har været ude og spille i Europa før, glæder sig mindst ligeså meget. Det er super sjovt og spændende at spille de her kampe, så vi er helt oppe og ringe over, at det snart går løs’, lyder det fra Mikkel Rygaard.

Den første kamp mod Cliftonville F.C. spilles torsdag d. 12. juli, mens returkampen spilles torsdag d. 19. juli. Det er endnu ikke endeligt fastlagt, om FCN spiller hjemme eller ude i første kamp.