Ny cheftræner på plads for U/18-pigerne

Kategorier

Uno Apold bliver ny cheftræner på akademiet for U/18-pigerne og kan altså se frem til at styre holdet i den bedste U/18 række for pigerne, efter at FCN/Farum BK fik tildelt U/18 DM licens tidligere på året.

Head of Women’s football, Christian Taylor, fortæller om aftalen med Uno Apold:

’Vi er utrolige glade for at byde Uno velkommen hos os. Han er både en dygtig træner og et fantastisk menneske, der har en passion for at se unge mennesker vokse og udvikle sig. Han er præcis den trænerprofil, vi har brug for ift. at sammenryste truppen og få FCN etableret i toppen af dansk pige- og kvindefodbold,’ fortæller Taylor.

49-årige Uno Apold kommer med en A-licens træneruddannelse og er lige nu med omkring trænerteamet for Greves 2. divisions-hold, men han skal altså nu have ansvaret for pigernes ældste akademi-hold.

’Jeg glæder mig til at blive en del af en spændende klub med et utroligt stærkt træningsmiljø, hvor værdierne er vigtige. Jeg er meget imponeret over FC Nordsjællands satsning på kvinde- og pigefodbold, hvor man vil overføre know-how fra drengene til pigerne og samtidig stille faciliteter og trænere til rådighed for pigerne. Det er enormt motiverende.

’På den lange bane skal vi sammen bringe FC Nordsjælland på landkortet i forhold til kvindefodbolden, og på den korte bane skal vi arbejde rigtig meget for at skabe en enhed, da vi i starten vil have et sammenbragt hold, og holdånden bliver vigtig, fortæller den nye U/18 pigetræner Uno Apold.

Laurits Smed som har haft ansvaret for U/18-pigerne i foråret forsætter som specifik-træner og vil være med omkring opbygningen af pige-afdelingen. Uno Apold starter op med U/18-pigerne når de vender tilbage fra sommerferien.