FCN U/17 holder fast i medaljepladsen

Kategorier

Noah Crone bragte FCN foran 2-0 i Brøndby på straffespark.

Med en sejr på 3-1 i aftes på Brøndby stadion fastholder FC Nordsjællands U/17 drenge positionen på Ligaens tredjeplads inden de sidste to spillerunder.

U/17 Liga: 1-3 (0-2)
Mål: 6. minut 0-1 Andreas Bredahl. 35. minut 0-2 Noah Crone (straffe). 59. minut 1-2 (straffe). 62. minut 1-3 Christian Kjelder Rasmussen.

FC Nordsjællands U/17 drenge vandt 3-1 i Ligakampen i aftes på Brøndby stadion efter en solid holdpræstation krydret med et par flotte mål. Straks fra start gik Brøndby ellers højt op og forsøgte at lægge et hårdt pres, men ret hurtigt fandt tigrene ud af at spille sig fri af presset og komme i modangreb.

Allerede i det 6. minut lykkedes et af disse, da Christoffer Palm spillede Andreas Bredahl fri, og Bredahl nettede til 1-0 med et super flot mål. Herefter overtog FCN initiativet, og i det 35. minut kom det kampafgørende angreb, hvor FCN fik straffespark og Brøndbys Frederik Valdbjørn blev udvist for forseelsen. Noah Crone udnyttede fra 11 meter pletten til 2-0, som også var stillingen ved pausen.

Med 10 mand startede Brøndby naturligt nok meget defensivt i 2. halvleg, men hjemmeholdet fandt alligevel vej mod FCN-målet med enkelte giftige kontraer, som efter en lille time gav Brøndby et straffespark og reducering til 1-2. Heldigvis fjernede Christian Kjelder Rasmussen hurtigt spændingen igen, da han bare tre minutter senere erobrede bolden i Brøndby-feltet og hamrede den i kassen med et drøn via underkanten af overliggeren. I resten af kampen styrede FCN sejren sikkert hjem.

Med de tre point fastholder FCN positionen som nr. 3 i U/17 Ligaen inden de sidste to kampe, men bronzen er ikke sikker endnu, for AaB kan med tre kampe endnu stadig nå at overhale. Det kan FCN dog selv forhindre allerede på lørdag, hvor netop AaB kommer på besøg i Right to Dream Park til en direkte duel om bronzemedaljerne. FCN kan sikre tredjepladsen med en sejr og holde det hele for egne fødder på sidste spilledag med uafgjort. Den spændende kamp spilles kl. 15.15, lige efter mødet mellem de to klubbers U/19 hold kl. 13.00.