FC Nordsjælland får ny målmandstræner

Kategorier

Boesenfoto.dk

Pablo Martinez Moreno bliver ny målmandstræner for FC Nordsjælland, og det betyder samtidig at Inaki Cana rykker videre til den engelske Championsship hos Brentford, som har købt træneren fri af aftalen med FCN.

Martinez har senest været målmandstræner på akademiet hos Valencia C.F. hvor han har haft ansvaret for træningen af klubbens målmænd op til U/19-holdet, samt kvindernes 1.hold.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om rokaden på målmandstrænerposten:

’Vi har været glade for Inaki, og det har Brentford altså gerne villet betale for. Vi ønsker ham al det bedste i fremtiden. Vi har derfor også været i markedet for at finde en der kunne føre den målmandstræning videre, og vi har fået anbefalinger fra højeste niveau, og vi har fundet en ung, men dygtig og ambitiøs træner i Pablo, som allerede tidligt har skaffet sig værdifuld erfaring.

’Det har været vigtigt for os kunne forsætte den retning vi har sat med vores målmandstræning, som har givet vores keepere et stort løft. Træningsmetoderne passer perfekt ind i måden, som vi gerne vil angribe spillet på. Vi glæder til at få Pablo ind i trænerteamet i klubben, fortæller CV.

28-årige Pablo Moreno Martinez er uddannet i den spanske målmandstræner-skole, og snakker udover spansk også engelsk. Martinez er klar på træningsbanen med resten af Superliga-truppen når denne vender tilbage fra ferie onsdag den 13. juni.