Europæisk lodtrækning venter – dem kan FCN trække

Kategorier

Jubelscenerne var helt vilde efter sidste fløjt i Right to Dream Park.

Boesenfoto.dk

Onsdag d. 20. juni skal der trækkes lod til både 1. og 2. kvalifikationsrunde i Europa League, hvor FC Nordsjælland er seedet. UEFA har nu offentliggjort, hvilke modstandere FCN kan trække i 1. kvalifikationsrunde.

Klubberne er ved lodtrækningen delt op i grupper med fem seedede og fem useedede hold i hver grupper. FC Nordsjælland er havnet i Gruppe 5. Eftersom FC  Nordsjælland er seedet, er det et af de fem useedede hold fra gruppen, FC Nordsjælland skal parres med.

FC Nordsjælland kan trække ét af de følgende hold:

Cliftonville (Nordirland)
FC Lahti (Finland)
Luftëtari Gjirokastër (Albanien)
Connah’s Quay (Wales)
Shamrock Rovers (Irland)

1. kvalifikationsrunde i Europa League vil blive afviklet d. 12. juli og 19. juli. Det bliver i forbindelse med lodtrækningen afgjort, hvilket hold der starter på hjemmebane.
Da der samtidigt trækkes lod til 2. runde, får vi også klarhed over de to mulige modstandere, hvis FC Nordsjælland går videre fra 1. runde. Alle kampe i Europa League vil blive spillet på torsdage, og der spilles hver uge i de første kvalifikationsrunder.