U/13-drengene blev pokalvindere

Kategorier

U/13-drengene slog Brøndby IF i pokalfinalen med 4-2 efter et tæt opgør med høj intensitet hele vejen.

Ovenfor kan du se en video reportage fra kampen, der blev spillet i Allerød:

Cheftræner for U/13 Thor Herdal er stolt over drengene, som få dage før havde tabt til netop Brøndby IF i turneringen:

– Det var fjerde år i træk, at U/13 nåede pokalfinalen, og vi har vundet tre af finalerne. Kun sidste år glippede det, da vi tabte til netop Brøndby på straffespark. Derfor var det også ekstra dejligt at få revanche.

– Vi er glade og stolte over pokalsejren, som vidner om alt det gode klubarbejde, der laves længere nede i rækkerne, inden vi får spillerne i U/13. Meget af det kan nok også tilskrives den erfaring, vores spillere får fra rejserne til udlandet. Den kan de virkelig bruge i sådanne vind eller forsvind kampe med ekstra tænding.

– U/13 var for to uger siden på en rigtig god tur til Italien, og to af vores spillere var for at blive udfordret endnu mere med på turen til Italien for U/14 i sidste uge, så de kom næsten direkte hjem til finalen, siger en glad Thor Herdal, der har være træner for U/13 i fire år.