Tre FCN-spillere med til EM-slutrunden for U/17

Kategorier

Oliver Tølbøll Rimmen, Oliver Villadsen og Jacob Steen Chrstensen er klar til kamp for Danmark ved U/17 EM-slutrunden i England.

Danmark med Oliver Tølbøll Rimmen, Oliver Villadsen og Jacob Steen Christensen i truppen spiller lørdag kl. 13.30 den første af de tre gruppekampe ved EM i England.

EM-slutrunden for U/17 landshold spilles i England, hvor 16 nationer kæmper om titlen fra i dag og frem til finalen 20. maj. Landene er inddelt i fire grupper, og de to bedste fra hver gruppe går videre til kvartfinalerne.

Tre FCN-spillere er med i Danmarks EM-trup. Det er Oliver Tølbøll Rimmen, Oliver Villadsen og Jacob Steen Christensen, og de kan se frem til den første gruppekamp i morgen lørdag  kl. 13.30, hvor Danmark møder Bosnien-Hercegovina.

Tirsdag 8. maj kl. 14.00 spiller Danmark mod Irland, og i den sidste gruppekamp fredag 11. maj kl. 14.00 spiller Danmark mod Belgien. Hvis det lykkes Danmark at blive nr. 1 eller 2 i gruppen fortsætter holdet til en kvartfinale mandag 14. maj mod et af de to bedste hold i gruppen med Serbien, Holland, Tyskland og Spanien.

Du kan følge Oliver Tølbøll Rimmen, Oliver Villadsen, Jacob Steen Christensen og resten af de danske drenge HER