To mål af Emeka var ikke nok til sejr

Kategorier

Emeka Nnamani scorede til både 1-0 og 2-0 for U/19 i Silkeborg i aftes.

FC Nordsjællands U/19 mandskab spillede i aftes 2-2 i JYSK Park i Silkeborg.

U/19 Liga: Silkeborg-FCN 2-2 (0-2)
Mål: 11. minut 0-1 Emeka Nnamani. 26. minut 0-2 Emeka Nnamani. 50. minut 1-2. 67. minut 2-2.

Det så rigtig godt ud for FCN i starten af kampen, hvor tigrene bragte sig på 2-0 i Silkeborg, inden der var spillet en halv time. Emeka Nnamani scorede begge mål og er dermed oppe på 7 træffere i U/19 Ligaen.

Føringen holdt til pausen og kunne også godt være blevet større, men i 2. halvleg ændrede tingene sig. Silkeborg fik en hurtig reducering, og midtvejs i 2. halvleg gik det helt galt for FCN, da Silkeborg først udlignede til 2-2, og Magnus Wørts kun et par minutter senere modtog sit andet gule kort og dermed blev udvist. 10 mod 11 måtte FCN se muligheden for at slå igen forsvinde, men det lykkedes dog tigrene at få det ene point med hjem.

U/19 mangler nu kun to ligakampe, og den næste er tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) hjemme mod Brøndby kl. 13.00.