Thomas Kjærbye stopper som fysisk-træner

Kategorier

Foto: fcn.dk

Siden sommeren 2013 har Thomas Kjærbye været fysisk-træner for akademiet i FC Nordsjælland, men denne sommer bliver det et farvel, da ’TK’ ønsker nye udfordringer.

Sportschef for akademiet Jan Laursen fortæller:

– Vi har været utrolig glade for det seriøse og dygtige stykke arbejde som ’TK’ har leveret fra dag et af. Vores akademi-spillere har nydt godt at hans arbejde, og ’TK’ har været med til at sikre at overgangen fra at være akademi-spiller til at blive Superliga-spiller er blevet lettere. ’TK’ er samtidig en vellidt person i vores stab, og vi ønsker ham det bedste i fremtiden, og vi må se om ikke vores veje mødes igen,’ siger Jan Laursen.

Thomas Kjærbye kom til FCN efter at have været godt tre år i FC Midtjylland, men hvad fremtiden nu bringer ved ’TK’ ikke.

’Det har været en meget svær beslutning, da jeg er utrolig glad for at arbejde i FC Nordsjælland. Men jeg har også haft et ønske om at prøve noget nyt, og det er grunden til, at jeg nu er på udkig efter noget nyt.’

’Jeg er meget stolt over at have været med til at udvikle dygtige spillere sammen med et vanvittigt stærkt trænerteam på akademiet. Klubbens arbejde med unge spillere er noget helt unikt, og tidligere har man set at transitionsfasen fra ungdom til senior var svær, men den er blevet lettere grundet det stærke arbejde som klubben leverer. Og alt efter hvad jeg møder på den anden side af sommeren, så skal der ikke herske nogen tvivl om at jeg kommer til savne dedikationen og det udfordrende miljø, som er skabt af trænerteamet omkring akademiet. Der skal lyde en stor tak til alle de gode mennesker jeg har arbejdet sammen med, fortæller Thomas Kjærbye.

FC Nordsjælland forventer at præsentere en ny fysisk-træner for Akademiet i nærmeste fremtid.