Storsejr til kvinderne

Kategorier

Farum BK/FCN kvinderne havde masser af mål at juble over i lørdags.

Foto: Jens Langkilde

Farum BK/FCN vandt 7-1 over Allerød i kvindernes Elite øst. Også FC Nordsjællands U/17 drenge fik sig en flot sejr på 5-2 i Ligaen ude mod Silkeborg.

Kvinder Elite øst: Allerød-Farum BK/FCN 1-7 (0-2)

Rammen på opvisningsbanen i Allerød var perfekt, og det blev en god kamp i højt tempo. Der var en del målchancer, men Farum BK/FCN kvinderne fik først hul på bylden efter en halv times spil, hvor de nettede to gange indenfor et minut til en pauseføring på 2-0.

I 2. halvleg fik gæsterne for alvor lagt pres på Allerød, hvis spillere begyndte at virke trætte. Det blev således hele 5-0, før Allerød fik sat en reducering ind. Farum BK/FCN svarede igen med endnu to scoringer og dermed en storsejr på 7-1 i sæsonens 4. kamp, hvilket bringer holdet op på en andenplads i rækken.

Der var gode præstationer hele vejen rundt på Farum-holdet, der nu ser frem til næste kamp på torsdag, Kr. Himmelfartsdag, på udebane mod Sundby kl. 13.00.

U/17 Liga: Silkeborg-FCN 2-5 (1-3)
Målscorere for FCN: 0-1 Christoffer Palm, 0-2 Emeka Nnamani, 0-3 Emeka Nnamani. 1-4 Hektor Højbjerre-Thomsen, 2-5 Hektor Højbjerre-Thomsen.

Efter det skuffende hjemmenederlag til Vejle rejste FC Nordsjællands drenge sig flot i U/17 Ligaen lørdag, og komme tage hjem fra kunstgræsbanen i Jysk Park i Silkeborg med en sikker sejr på 3-0. Christoffer Palm åbnede ballet for FCN, og Emeka Nnamani fulgte op med to fremragende scoringer efter flotte opspil, et i hver side af banen.

Silkeborg fik reduceret inden pausen, men det slog langtfra FCN ud. Først scorede Hektor Højbjerre-Thomsen til 4-1 efter en erobring højt på banen, og efter endnu en reducering var Hektor på pletten til 5-2, da Silkeborgs målmand gav en ripost. FCN skabte mange chancer kampen igennem og kunne godt have vundet større.

De næste Ligakampe for både U/17 og U/19 er på lørdag i Esbjerg.