Tredje storsejr i træk til kvinderne

Kategorier

FarumBK/FCN er rykket op i kvindernes 1. division og får nu forstærkning.

Farum BK/FCN vandt med hele 8-0 i Kvinde Elite øst. U/17 Liga drengene fra FCN måtte trods en god indsats se sig slået i Esbjerg.

Kvinde Elite øst: Sundby-Farum BK/FCN 0-8 (0-1)

Der er  for alvor kommet gang i målscoringen, for i kampen mod Sundby blev det igen til en overbevisende sejr på 8-0 til kvinderne fra Farum/FCN. Hermed er det blevet til hele 30 mål i de sidste 2 turneringskampe samt pokalkampen mod Melby. Målscoren i de 3 kampe er således blevet til hele 30-1.

I kampen mod Sundby blæste der en kraftig vind på langs af banen, og det gav en stor forskel på de to halvlege. I 1. halvleg havde Sundby medvinden, og Farum BK/FCN måtte stå lavt, for at hindre hurtige omstillinger fra Sundby. Der stod således kun 1-0 ved pausen på et flot hovedstød af Nicole Lauren Robertson efter et super indlæg fra Caroline Møller-Jensen.

I 2. halvleg blev det en helt anden kamp. Med vinden i ryggen blev det lagt et tungt tryk på Sundby, og så begynde målene at komme. Der var rigtig flot afslutningsspil, gode kombinationer, spil i bagrum og udfordringer 1 mod 1. Især Laura Juul Hansen var i målhumør og stod for mange flotte scoringer.

Defensivt stod holdet rigtig godt, og der blev ikke givet mange chancer væk. Det blev kun til et par enkelte chancer til Sundby, og i de situationer var Freja Fink Arnbjerg-Nielsen en sikker skanse i målet. Rigtig dejligt at holde nullet.

I denne uge går det løs med to midtuge kampe. Tirsdag kl. 19.00 spilles 3. runde i pokalturneringen, hvor Farum BK/FCN møder HSV på udebane, og torsdag skal holdet til Kalundborg og spille turneringskamp mod RGI-KGB Kvindefodbold.

U/17 Liga: Esbjerg-FCN 5-2 (4-2)

FC Nordsjællands U/17 drenge fik en god start i ligakampen i Esbjerg med en føring på 1-0 ved Emeka Nnamani efter kun 9 minutters spil. Men så startede et større udsalg i forsvaret og kun et kvarter senere var Esbjerg i spidsen med 3-1. FCN kom tilbage i kampen med en reducering til 2-3 Mads Højlund, men igen røg den defensive koncentration et øjeblik, så Esbjerg stik mod spil og chancer kunne gå til pause med en 4-2 føring.

I 2. halvleg dominerede FCN også spillet uden at få udbytte af en række store chancer. I stedet øgede Esbjerg føringen til 5-2 på et afrettet langskud. Rigtigt mange FCN-spillere præsterede på et højt niveau, men det var bare ikke dagen, hvor udbyttet stod mål med indsatsen.

Næste Ligakamp for U/17 er lørdag 26. maj i Randers, hvor også FCN U/19 skal spille lige forinden. U/19 Ligamandskabet skal også allerede i aktion nu på onsdag 16. maj i Esbjerg.